This was an interesting project, involving a complete remodel of a building that comprised both Grade II listed sections as well as a warehousing facility.

The warehouse section was previously used as a car garage and required a complete structural remodel and new roof. We also worked on the front section of the building taking into account the restrictions and care needed when dealing with a listed property.

We extended and transformed this building into an attractive and functional shop, including the internal shop refit and additional warehousing storage facility. We worked with care stripping and restoring bare wood as well as completely redecorating the store.

The Co-op now blends in beautifully with the other attractive buildings found in the beautiful village of Lavenham.

< back to projects